„Kódorgó” tarisznya

Immáron 7 éve szinte változatlan formában készülő, mondhatni a legnépszerűbb termékem. Kisebb változtatások történtek azóta a még jobb használhatóság, illetve a tartósság megnövelése érdekében! A használóiktól kapott visszajelzésekben az egyik visszatérő megjegyzés: látszik, hogy nem designer, hanem gyakorlati felhsználó tervezte és készíti! Azt hiszem, ez magáért beszél!

Mérete: 30X25X10cm. Meglepően sok homit képes elnyelni, jól rendszerezhetően, hogy ne kelljen keresgélni semmit a „feneketlen szatyorban”!

Vastag, kopásálló impregnált pamut vászonból, ami vízálló! Sok belső zsebbel, 3cm széles műszálas hevederrel, illetve pamut hevederrel is rendelhető (feláras)

Zsebek: tetején teljes méretben zseb, első fala dupla(patenttal zárható), oldalfalak 2X duplák, így oldalanként 2 hosszanti zseb található, amibe kés, gyűrű/kanálfaragó kés, összecsukható fűrész, lámpa, stb rejthető. Hátsó falán is kisebb rendszerező zsebek lettek kialakítva. Alap tartozék egy karabíneres kulcstartó heveder, hogy ne kelljen keresgélni a kulcscsomót a tarisznya alján. Hátsó részen kívül a sarkok megerősítve a jobb kopásállóság miatt. Rendelhető zöld, illetve „Őszi tölgy” színben. Felár ellenében névre szóló bőr táblácskával is rendelhető!

%d bloggers like this: