REMETE KELMÉK   –  ERDEI  –  FELSZERELÉSEK,  TÚRAVEZETÉS,  OKTATÁSOK,  BUSHCRAFT

Sziasztok!

Ennek is eljött az ideje, elindítom a Remete Kelmék oldalt. 🙂 Ezentúl itt is találkozhattok a termékeimmel, láthattok fotókat, videókat, nem csak a termékekről, de mindenféle erdővel, kirándulással, túrázással, bushcraft-tal kapcsolatos dologról.

 Számomra nagyon fontos a természet, a kint eltöltött idő. Talán nem véletlen, hogy életem eddigi nagyobb részében hivatásos vadászként dolgoztam (már nem..). Saját tapasztalataim alapján terveztem és kiviteleztem a felszereléseket, főként magamnak.Nem ebből élek, van rendes munkahelyem. a zsákokat, táskákat hobbiból, szabadidőmben készítem, ezért némelyikre várni kell, van, hogy sokat is 😀 Van olyan modell is, aminek a készítésében már van segítségem, ezek rövidebb átfutási idővel készülnek. Érdeklődni, rendelni vagy itt lehet privát üzenetben, vagy a remetekelmek@gmail.com email címen!

 

Tartós tesztnenek alávetett felszerelés

Tartós tesztnenek alávetett felszerelés. 2 éve folyamatosan rajtam voltak 48 napon keresztül, amíg az OKT- teljesítettem, télen, egyhuzamban. Esőben, hóban, sárban, fagyban, 1164 km-en át. Azóta is folyamatosan szolgálnak, sok kalandot megéltünk. Kopottak itt-ott. Igen, amit tényleg használ az ember, és nem csak egy-egy fotó erejéig sétáltaja meg, azon nyomot hagy a terep.

Equipment that’s standing the test of time. 2 years ago I had been wearing them continuously for 48 days while hiking through the OKT during winter. Through all the 1164 kms in rain, snow, mud and freezing cold. They have been serving me ever since, sharing all my adventures. The wear and tear is visible, but if you actually wear your gear and not just take it out for a photo, the great outdoors will leave its mark.

Kódorgó tarisznya,…

Kódorgó tarisznya, immáron 6 éve az oldalamon. Benne ami egy kis kódorgáshoz kell, ha úgy hozza kedvem, hogy kimegyek a ház mögé egy kicsit feltöltődni.

“Kódorgó” (wanderer) messenger bag, now 6 years on my side. Fits everything what I need for a little walk in the forest.

Néhány kép az utóbbi hónapokból

Rádió, rádió, rádió.
A vezeték nélküli kommunikáció jó!

Egy Remete, egy Bakancskoptató.

Bedroll, hátizsák szett.
Bedroll backpack set.

Esti tábor.
Night camp.

Valahol a Börzsönyben.
Somewhere at the Börzsöny mountains.

Jenő kunyhó, Visegrádi hegység.

Van, amikor fontos, hogy mások is lássanak. Narancs anorák.

Spartacus ösvény. Nem mindig kell elrejtőzni.