KELMÉK

Az általam készített kelmék

… folyamatosan bővül.

 

3 féle tarisznya:

Csemete, Remete, és egy egyedi, extra nagy méretű… mete, Remete, és egy egyedi, extra nagy méretű…

 

 

 

 

 

 

Túravezető

Egyszerű, hagyományos bushcraft, túra, kiránduló zsák. Mérete: 45x34x17 cm. Elöl egy egyszerű külső zsebbel, két oldalán fedél nélküli, szűkíthető zsebekkel, tetején is egy zsebbel. Csak bőr szíjak, fém csatok, vállheveder speciális, erősített műszálas hevederből készül.

 

 

 

 

“Bóklászó” 30 literes hátizsák

Kanavász anyagból készül, ami impregnált (vízálló, 400g/m2 pamut vászon). Ha a vízállósága idővel csökken, akkor folyékony impregnáló szerrel, impregnáló spray-vel vagy waxolással ismét vízállóvá tehető! Műszálas hevederekkel. Molle rendszer, sok belső zsebbel, kompressziós/rögzítő hevederrel az oldalán. A fotót Ványi Dániel készítette, köszönet érte neki! mérete:45x28x18cm tetejével: 50x28x18cm

 

 

 

 

 

“Barangoló” 

Mérete: 45x30x19 cm a zsák, + a zsebek (egyik oldalon 2 zseb 16×16 cm és 20×16 cm, másik oldalon 1 zseb 30X16 cm, mögötte balta tartó rész kialakítva, bőrrel megerősítve. A zsák oldalfala dupla az egyik oldalon. Hát részen zseb a derékaljnak. A tetejében is van egy zseb. Csak bőr szíjak és fém csatok. Kanavász anyagból, bőr szegőkkel. A fotót Tarr Zoli (Tarrzan) készítette, köszönet érte!

 

 

 

 
 
 
 

“Kódorgó” tarisznya

Szintén kanavászból, sok belső zsebbel, választható 3 cm széles pamut hevederrel, illetve 3 cm széles műszálas hevederrel. Zsebek: tetején teljes méretben zseb, első fala dupla(patenttal zárható), oldalfalak 2X duplák, hátsó falán is kisebb zsebek. Kényelmesen, célszerűen pakolható. mérete: 30X25X10cm

 

 

 

 

 

Vászon anorák

Az anyaga nagy kopásállóságú impregnált pamutvászon. Jól bírja a vizet, tesztelve esőben is! Természetesen zöld színű! A nyaka fűzős, így bővíthető, vagy összehúzható szélben, esőben. A kapucnija szintén! Derék tájon is van egy összehúzója. A méret működhet a szokásos S-4XL rendszerben, de lehet hogy kérek hozzá 1-2 méretet lemérni.

 

 

 

 

 Faragó készlet tartó “Rollni”

Egyedi megrendelésre készültek, a megrendelő egyéni igényei alapján.

 

 

 

 

 Hátizsákra felszerelhető zsebek

Ezek a hátizsákra külön feltehető zsebek egyedileg, Sági Oszkár (Berkut) barátomnak készültek, az Ő igényei szerint, régebben. Azóta már világlátottak lettek, külhoni vadonokban hordozták, hordozzák gazdájuk felszerelését!